ЦПО / Център за Професионално Обучение/. Професионално обучение в София

 
ЦПО / Център за Професионално Обучение/. Професионално обучение в София

 
Рейтинг: 3.00
(143)
ЦПО. Център за Професионално Обучение. Курсове в ЦПО по програми от МОМН
Предимство на обучение в ЦПО Рапакс
Лицензирано обучение навън от ЦПО
Участие от Учебен Център за Обучение Рапакс в престижен конкурс
Лиценз на ЦПО.
Документи за курсове в ЦПО
Цени за обучение в ЦПО
Адрес на ЦПО в София
Записване за нов курс на ЦПО

БЛОГ АРХИВ
«« януари 2019 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Нови програми на ЦПО за професионално обучение в София. Нови специализирани курсове според изисквания към ЦПО от МОН за 2013г Луксозен салон за професионално обучение, или професионален курс в учебен център /ЦПО/.

ЦПО. Център за Професионално Обучение. Курсове в ЦПО по програми от МОМН

   ЦПО. Обучение в ЦПО

 


          Център за Професионално Обучение / ЦПО / „Рапакс” провежда лицензирани курсове на територията на гр. София. Провеждали сме и продължаваме да работим по държавни и европейски програми и фондове за професионална квалификация и преквалификация. Ние от ЦПО продължаваме да спомагаме за осъществяването на редица Европейски проекти финансирани от фондове за подпомагане и развитие. Всеки един от специализираните курсове, Ви отваря допълнителна врата за професионална реализация на трудовият пазар. Важно е всяко качествено обучение, което сте преминали в ЦПО.
          Курсисти на ЦПО „Рапакс”, имат реалната възможност да почувстват работната обстановка още по време на самото обучение. На територията на ЦПО провеждаме часовете за специфичната теоретична подготовка и основното практическо обучение. В услуга на своите курсисти, ЦПО е разработил свои учебници по лицензираните си от МОМН програми за обучение, в които е подбрана спецификата на всяка една от професионалните квалификации на провежданото обучение. Това съкращава значително излишният престои в учебният център и води до многократно снижаване на направените от всеки един наш курсист разходи за транспорт.
          Известната в близкото минало „ИЗВЕДЕНА или ПРОИЗВОДСТВЕНА практика”, ние провеждаме в оборудвани и специализирани фризьорски или козметични салони - наричани от нас Партньори. В тях всеки наш курсист се дооформя като специалист и се учи как да контактува с клиентите и спазва редица изисквания на Държавните институции като: ХЕИ, противопожарна защита и т.н.
          На успешно преминалите пълната програма на обучение по теория и практика курсисти, ЦПО „Рапакс” издава Държавни Свидетелства за професионална квалификация по професията.          
          Курсистите представили се неубедително на изпитите, както и на тези незавършили пълният курс на обучение, ЦПО „Рапакс” издава Държавни Удостоверения за част от професионална квалификация.
Новини от
ценър за професионално обучение

Център за Професионално Обучение Рапакс - основни предимства

Лиценз за обучение на ЦПО

Обучения в София

Нови учебни програми за обучение

Луксозно обучение или
специаризиран курс от ЦПО

Нова учебна база на ЦПО


Документи за
професионални курсове в центъра

Цени за специализирани курсове в София

Адрес в София на ЦПО

Записване за
професионален курс

Tyxo.bg counter

0.0697